Använd gärna din Aktivitetscheck  hos oss, som delbetalning (sponsras av Vellinge kommun för +75 år)

Om du har fyll 75 år och bor i Vellinge komun har du rätt till en Aktivitetscheck per år. Du får 500 kr av kommunen att använda på en aktivitet som föbättrar din hälsa. Vi tillhandahåller tre Aktiviteter:

 • Balansträningsgrupp
 • Senioträningsgrupp på gym
 • Träningsinstruktioner för gym eller hemträningAnmälan görs till ledaren Sylwia Ejnarsson: 0730-73 19 26
  Du beställer checken via Vellinge Kommuns hemsida:
  http://www.vellinge.se/omsorg-hjalp/aldre/aktivitetspeng-for-dig-som-ar-75-ar/Du kan läsa mer om BALANSTRÄNING och SENIORGRUPPSTRÄNING på fliken med samma namn,  här på vår hemsida.
 • VÅR BALANSTRÄNINGSGRUPP
  Vi har rullande start för Balansträningsgruppen, det är bara att hoppa in!Balansträningen är på tisdagar och torsdagar och leds av fysioterapeut med god kunskap om hur du kan förbättra din balans och minska risken att falla.
  Köp ett 10-kort för 1300 kr (170 kr/gång). Delbetala med Aktivitetschecken. Fler priser för Balansträning kan du läsa om under fliken priser.
 • SENIORTRÄNINGSGRUPP 
  Kom igång med din träning tillsammans med andra i grupp på gymmet, med ledare som visar hur du ska göra. Köp ett 10-kort för att delta (1300kr). Seniorträningen planeras till måndagar och torsdagar.
 • KOM IGÅNG MED TRÄNING – BOKA TRÄNINGSINSTRUKTION
  Fysioterapeuten visar dig hur du ska träna i gymmet och vilka övningar som är bra för din kropp. Denna träningsinstruktion sker individuellt.
  Med Aktivitetschecken kan du även betala träningsinstruktionen. Olika prisgrupper finns beroende på hur du vill lägga upp introduktionen. Se vidare under fliken ”Priser”. Prisexempel 5-kort för 1700 kr (400 kr/gång), 30 min.